opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

PPG filter Deluxe

Filter voor uw zwembad

1.179,75

Filter

Zet op wensenlijst

Bij het ontwerpen van deze filter werd er een combinatie gemaakt van de twee beste eigenschappen van 2 gerenomeerde producten van de Lacron filter. Zo werden de bewezen betrouwbaarheid als de industriele kwaliteitsonderdelen, die gebruikt worden in openbare filters voor commercieel gebruik, gecombineerd.

De tank is extra vestevigd op alle kritieke punten. Het transparante deksel is van industriele kwaliteit die ook gebruikt worden in openbare filters net zoals de "visgraat" verdeelarmen en de leegloopstop.

De zeswegklep is voorzien van een lange arme wat het manipuleren super makkelijk maakt.

De "visgraat" verdeelarmen zorgen ervoor dat er geen dode plekken zijn en optimaliseert op die manier de waterdistributie in het filterbed.

Eigenschappen
- het transparante deksel is voorzien van manometer en ontluchtingsventiel en wordt op zijn plaats gehouden door een kraag. De kraag is glasvezelversterkt en zorgt voor maximale sterkte en duurzaamheid
- grote stevige basis van industriele kwaliteit voor een stabiele vloermontage
- dubbele leegloopstop. Maakt het mogelijk enkel water of water en filtermedia af te laten
- grote water diffuser en gemakkelijk te bereiken ontluchtingssysteem

Garantie tank : 10 jaar
 

Omschrijving Debiet aan 50m/H (M"/h) Aansluiting Filter Diameter (mm) Zand (Zand/Silex) kg AFM (Graad 1/Graad2) kg
PPG filter Deluxe 20" 10 1" 1/2 500 80/20 67/17
PPG filter Deluxe 24" 15 1" 1/2 600 100/25 84/21
PPG filter Deluxe 30" 23 2" 760 175/50 150/42
PPG filter Deluxe 36" 30 2" 914 250/100 300/85
PPG filter Deluxe heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PPG filter Deluxe


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.179,75