opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Bodemput Weltico

Bodemput voor uw zwembad - Weltico Reeks B

42,35

Bodemput

Kleur

Zet op wensenlijst

De bodemputten ‘design’ combineren het functionele met het esthetische : een moderne

look, makkelijk te integreren met klik systeem.

Bestaande uit ABS, behandeld tegen UV.
 

Meerdere functies in het zwembad:

Reiniging

zuigen de vuildeeltjes weg die toch door het skimmermandje kwamen

Filtratie

afzuigen van het onderste watercircuit ten behoeve van een goeie circulatie

Leeglopen

makkelijk om het bad (gedeeltelijk) te laten leeglopen
Optioneel kan apart nog een inzetstuk in roetvrijstaat besteld worden (zie optie hierboven). De optie hierboven is enkel en alleen het roestvrijstaal afwerkingsset (exclusief de bodemput zelf).

Bodemput Weltico heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bodemput Weltico


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items