opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Polycarbonaat lamellen

Polycarbonaat lamellen voor uw zwembad

3.267,00

Lamellen

Constructie aquadeck

Accessoires Aquadeck

Zet op wensenlijst


De Polycarbonaat lamellen zijn verkrijgbaar in transparent, solar, metallic solar en platinum en hebben 5 jaar garantie.

Het grootste verschil met PVC lamellen is dat polycarbonaat lamellen een hogere slagvastheid en een langere levensduur hebben. De polycarbonaat zijn dus hagelbestendig.

Automatische afdichting

Aquadeck lamellen afdekkingen met hoogwaardige kwaliteit. De lamellen vormen een veilig, elegant en duurzaam geheel voor uw zwembad. Wij werken met een innovatieve geautomatiseerde hechting methode om de relatieve luchtvochtigheid tot een minimum te beperken in de lamellenkamers gedurende productie. Daardoor is er minder condensvorming in de lamellen kamers bij gebruik van de afdekking. Bovendien worden onze lamellen ultrasoon gelast en voorzien van silicone voor 100% waterdichtheid.


Solar lamellen

Aquadeck heeft een hoogwaardig assortiment solar lamellen. Solar lamellen zijn zeer populair geworden de laatste jaren. De solar lamellen hebben een transparante bovenkant en een hitte bestendige zwarte onderlaag om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Resultaat? Verwarmen is nauwelijks nodig & solar lamellen verlengen uw zwemseizoen.


Anti-alg

Dankzij innovatieve sleuven technologie waarbij naarmate de afdekking wordt geopend en gesloten, het water wordt ververst en het water binnenin de koppelkamer wordt gecirculeerd, zodat dat het vuil eruit kan en algen verwijderd worden. Een slimme oplossing op basis van zelfreinigend vermogen.


Hier geven we een overzicht van onze PVC lamellen voor zwembaden. Afhankelijk van het type ophanging zullen er nog extra lamellen nodig zijn. De prijzen aangegeven in de opties zijn enkel voor het zwembad oppervlak, de extra lengte tot aan de rol (in nis, hoekkap,...) is hier niet inbegrepen. Optioneel kan u ook de gewenste ophanging qua motor kiezen om een totaalbeeld te krijgen. Er is hier de keuze aangeboden tussen externe motor (buiten het zwembad) of een buismotor die in de rol van het lamellendek is ingewerkt.

Indien u een lamellen afdekking wenst aan te schaffen, gelieve contact op te nemen met ons via Info@doehetzelfzwembad.be . Dan overlopen we samen het totale pakket en kunnen we geheel vrijblijvend een correcte offerte opmaken.

Polycarbonaat lamellen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Polycarbonaat lamellen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items