opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Fitt B-active

De nieuwe spiraal flexibel voor inbouwbaden verhoogt de levensduur dankzij een betere mechanische
resistentie en uiterst resistent tegen chemische agressie. Dit komt ten goede aan de duurzaamheid van
de hele zwembadinstallatie.

223,85

Diameter

Zet op wensenlijst

Eigenschappen :

Nieuwe binnenzijde
De innovatieve extra laag aan de binnenkant van de flexibel verzekert bescherming tegen chloor en zure omgeving.

Barrierflex® bescherming
De extra laag aan de binnenkant versterkt de flexibel en maakt hem chemisch resistent, hetgeen de algemene levensduur te goede komt.

Gemakkelijke installatie
Barrierflex b-active maakt de installatie makkelijker, dankzij de mogelijkheid om een optimale radius te maken rond het bad.

Versterkte structuur
Dankzij de nieuwe d-vorm structuur van de versterkte flexibel, wordt de mechanische capaciteit tot 50% verhoogd, waardoor de flexibel een langere levensduur geniet.

Nieuw design en nieuwe etiketten - fitt garantie
Dankzij de transparante coating, is er een nieuw design mogelijk voor de flexibel. door de slimme etiketering is het product steeds makkelijk traceerbaar achteraf.

Voordelen :

• verbeterde resistentie tegen mechanische stress
• minder herstellingen nodig
• verbeterde resistentie tegen chemische stress

Fitt B-active heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fitt B-active


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
223,85