opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Dolphin E series

Electrische reiniger om uw zwembad te reinigen.

1.139,82

Reinigers

Zet op wensenlijst

De Dolphin E serie maakt de automatische bodemzuiger voor een groter publiek toegankelijk. Dit model komt door de interessante prijs ook in beeld voor het automatisch reinigen van opzetzwembaden.

• Reinigt de bodem en is geschikt voor zwembaden met een lengte tot 8m.

• 1 programma, cyclustijd 1,5 uur.

• Wordt geleverd zonder caddy en zonder afstandsbediening.

• Standaard voorzien van Pvc-borstels (voorzijde), dus voor nagenoeg elke ondergrond geschikt.

• Voedingsspanning 230 V, motorspanning 24 V DC, kabel 12 meter.


 

E10 E20
Zwembadlengte tot 8m Tot 8m
Reiunigingsopties bodem bodem, wand
Reinigingsduur 1u30min 2u
Afstandsbediening Nee Nee
Filtersysteem Filtermand Cartridge
Borstels PVC borstels
Voeding 24V DC
Zuigkracht 15 m3 /h
Kabellengte 12m 15m
Trolley meegeleverd NEE NEE
Garantie 2 jaar
Dolphin E series heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dolphin E series


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items