opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

LED verlichting ADAGIO PRO

LED verlichting voor linerbaden

219,01

LED verlichting

Zet op wensenlijst

Adagio Pro verlichting biedt u een scala vaste kleuren en dynamische scenario’s aan. Met één klik op de afstandsbediening geeft u uw zwembad een totaal andere uitstraling.
 

• Langere levensduur van de LED’s > 50.000brand uren

• Afneembare rubberen kabel van 4mmeegeleverd

• Dim mogelijkheden voor RGB & TW lampen

• Top lens met goeie spreiding omschaduwzones in het zwembad te vermijden

• Hoogst lichtgevende flux (lumens x 2)

• Connectiviteit met DuraLink/Link-Touch/DMX512/RS-485/iOS app via PLP-REM(-300)

• Geoptimaliseerde RGB pixels (verbeterde kleurenmix)

• Auto Synchronisatie voor RGB & TW lampen

• Hoogste stroomfactor > 0,92

LED verlichting ADAGIO PRO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LED verlichting ADAGIO PRO


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items