opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Watersens

Automatisch chloor en PH dosering

2.099,35

Waterbehandeling

Zet op wensenlijst

VOORDELEN

• Compact design

”all-in-one” design waarvan de meetsondes geintegreerd zijn in het toestel, alsook de doseerpompjes

Makkelijke installatie

Voor nieuwe of bestaande zwembaden met de ‘speedfit’ aansluitingen. Alles voor installatie inbegrepen in het pakket.

Makkelijk te gebruiken

Dankzij de logische interface

Meertalig menu

Beschikbaar in Engels, Duits, Russisch, Nederlands, Frans en meer

• Lan connectie voor internet

Maakt online monitoring en gebruik van iPool LIVEapp mogelijk

• Duurzame peristaltische pompjes

kwalteitsvolle pompjes die weinig onderhoud vereisen

• Elektronische debietmeter

Stopt met doseren als er geen debiet wordt gedetecteerd

• Ge.vanceerde veiligheidseigenschappen

Zorgt ervoor dat er geen overdosering kan plaatsvinden van chemicaliën: communicatie tussen (te snelle) dosering van pH, maximale dosering van chloor, dosering per uur, etc

 

De app iPool Live

De app iPool Live toont de gegevens van het zwembad in werkelijke tijd op het scherm van uw iOS of Android-apparaat.

Maakt ingestelde meldingen mogelijk wanneer de ingestelde parameters zijn overschreden. Toont actuele parameters en

ook geschiedenis.

Webtoepassing

Webtoepassing voor gedetailleerde controle van water kwaliteit door het gebruik van overzichtelijke grafieken. Toont alle

gemeten gegevens en ingrepen tot 30 dagen terug. Alle operaties worden in realtime gevolgd.Heeft u een lekbak, doseertank of kalibratievloeistof nodig voor uw doseerpomp, gelieve contact op te nemen via info@doehetzelfzwembad.be en wij helpen u graag verder.


ORP
ORP of redox is de oxidatie-reductiepotentiaal van water en wordt uitgedrukt in millivolt (mV). Het is een indirecte maat voor de concentratie vrije chloor. Er is voldoende vrije actieve chloor aanwezig in uw water bij een redoxwaarde tussen 600 en 800 mV, mits uw pH zich tussen 7,0 en 7,6 bevindt!

Watersens heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Watersens


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.099,35