opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Chloor shock - Chlorifix

Chloor tabletten voor uw zwembad
19,36

Gewicht

Zet op wensenlijst

Naast de aanpassing van de pH, is desinfectie is een essentiële stap in de behandeling van zwembadwater.

Zonder toevoeging van ontsmettingsmiddel wordt het water snel troebel en lelijk. Het hygiëne-niveau van het

bad is dan onvoldoende en zwemmen wordt afgeraden. Er bestaan drie manieren van desinfectie: met chloor, of

werkwijzen zonder chloor zoals broom of actieve zuurstof.


Microkorrels voor shock behandeling in het geval van problemen met de kwaliteit van het water.

Intensieve en snelle chloor toevoeging. Minder stof dankzij de vorm van de microkorrels.De chloor tabletten wegen 250 gr en zijn in verschillende verpakkingen te verkrijgen :

- 1,25kg
- 5 kg
- 10 kg

Chloor shock - Chlorifix heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Chloor shock - Chlorifix


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items