opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

PPG pomp Deluxe VS

Pomp met VARIABELE snelheid

2.119,92
Zet op wensenlijst

De PPG DELUXE pomp combineert bewezen kwaliteiten met de toevoeging van de nieuwste moderne technologiën. Zo komen we tot een pomp met nog efficiëntere hydraulische prestaties, een fluisterstille werking en een fris nieuw hedendaags design.

Eigenschappen
- grote voorfilter voor eenvoudige reiniging
- interne afvoer
- geen breukgevaar
- UV-bestendig, robuust glasvezelversterkt pomphuis
- gecoate asynchrone motor (corrosie bescherming) met onderhoudsvrije hoogwaardige kogellagers
- bijzonder stille werking
- mechanische dichting speciaal ontwikkeld voor zwembadpompen
- korte inbouwlengte
- betrouwbaar
- geschikt voor robuuste omstandigheden

Voordeel
- voorfilterdeksel makkelijk te openen
- hoger water debiet met een lagere energie consumptie

Vermogen : 1,1kW

Debiet (op 6m) : 4 - 31m3/h

Energie efficient : indien de pomp gedurende 5 maand, 12u per dag draait dan zou deze tov een pomp van 0,55kW ongeveer tot 150 euro per jaar besparen

3 jaar garantie

Voor de dimensionering van uw pomp kan je volgende vuistregel toepassen : de pomp zou in 4 uur tijd het volledige volume aan water moeten kunnen rondpompen.
vb: bad 8mx4mx1,5m = 48m3 In dit geval zou de pomp 12m3/uur moeten kunnen rondpompen.


=> Dit type pomp kan omwille van zijn variabele snelheid voor elk type particuliere zwembad gebruikt worden.

PPG pomp Deluxe VS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PPG pomp Deluxe VS


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.119,92