opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

PPG pomp VS

Zelfaanzuigende pomp met VARIABELE snelheid

1.494,35
Zet op wensenlijst


Eigenschappen
- zuinige pomp met aanpasbaar debiet volgens behoefte
- ergonomisch : de pomp is voorzien van een bedieningspaneel en een digitale LED-display voor makkelijke programmatie en controle :

+ 3 toetsen : instellen van de snelheden (voorgeprogrammeerd en aanpasbaar
+ 2 toetsen : off / set

-flexibele filterzak

+ zeer fijn gaas vangt zelfs het kleinste deeltje op en beschermt de pomp tegen vroegtijdige slijtage
+ betere bescherming van de pomp tijdens de handmatige stofzuigerreiniging
+makkelijk te installeren en te vervangen


Voordeel
- eenvoudige bediening en instelling van de pomp
- EC motor met verschillende veiligheden

+ overstroom bescherming
+ beschermd tegen over- en onderspanning


Vermogen : 0,85kW

Debiet (op 10m) : 4 - 18m3/h

5 jaar garantie

Voor de dimensionering van uw pomp kan je volgende vuistregel toepassen : de pomp zou in 4 uur tijd het volledige volume aan water moeten kunnen rondpompen.
vb: bad 8mx4mx1,5m = 48m3 In dit geval zou de pomp 12m3/uur moeten kunnen rondpompen.

PPG pomp VS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PPG pomp VS


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.494,35