opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

Chlorilong Power 5 - 5kg

Chloor tabletten voor uw zwembad

75,02
Zet op wensenlijst

Chlorilong® POWER 5 zijn langzaam oplossende chloortabletten met 5 functies die je zuiver zwembadwater garanderen.

Gebruik

Product functie: desinfectie

Chlorilong Power 5 wordt gebruikt voor het desinfecteren en verwijderen van bacteriën, troebel zwembadwater te vermijden & algen tegen te gaan. Het heeft ook een functie als vlokkingsmiddel, verlaagt kalkafzetting en zorgt voor chloorstabilisatie. Chlorilong® POWER 5 zijn hoogwaardige chloortabletten, geproduceerd op basis van een innovatieve methode: de A.P.O.™ technologie. Dit zorgt ervoor dat de tablet gelijkmatig oplost en een constante hoeveelheid chloor vrijgeeft in het water. Dit zorgt voor een betere desinfectie van het water en biedt daarom extra zekerheid voor schoon en veilig zwembadwater.

Productbeschrijving

 • Tablet van 250g om langzaam op te lossen
 • Bevat: symcloseen (845mg/g) & aluminiumsulfaat 14 hydraat

Verpakking : 5kg

Opgelet hier is de regel ivm biociden in het gesloten circuit van toepassing. Klik hier voor meer info hieromtrent. Bij het manipuleren ervan dient u handschoenen, beschermende kleding en veiligheidsbril/gelaatsbescherming te dragen. Na aankoop moet u zich tevens verplicht registreren op de website van de FOD Volksgezondheid. Hou zeker het product uit de buurt van kinderen en lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voordelen
 1. Zwembad chloortabletten met 5 functies gemaakt van hoge kwaliteitsgrondstoffen
 2. A.P.O.O.® technologie garandeert een uniforme dosis chloor tijdens de oplossingsperiode
 3. Uitstekende waterdesinfectie en extra veiligheid voor schoon en veilig zwembadwater
 4. Zorgt voor kristalhelder water
 5. Bevat geen kopersulfaat en veroorzaakt zo ook geen schade aan het zwembad
Hoe werkt het?

Naast de aanpassing van de pH, is desinfectie is een essentiële stap in de behandeling van zwembadwater. Zonder toevoeging van ontsmettingsmiddel wordt het water snel troebel en lelijk. Het hygiëne-niveau van het bad is dan onvoldoende en zwemmen wordt afgeraden. Er bestaan drie manieren van desinfectie: met chloor, of werkwijzen zonder chloor zoals broom of actieve zuurstof.

Onderhoud

Gebruiksaanwijzing:

 • Pas de pH aan tussen 7,0 en 7,4
 • Voeg de juiste hoeveelheid tabletten toe in de skimmer
 • Ideale waarde van het chloor: tussen 0,5 en 1 mg/L
  (1,5 mg/l in geval van hoge temperaturen of frequenties)
Chlorilong Power 5 - 5kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Chlorilong Power 5 - 5kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items