opc_loader

Wensenlijst

Zelf je zwembad bouwen

Bent u al jaren aan het dromen van uw eigen inbouw zwembad? Aarzel dan niet langer! Wij staan garant voor kwalitatief en professioneel materiaal aan een voordelige prijs.  Een zeer goede prijs kwaliteit en zeer degelijk advies staan centraal bij ons voor het realiseren van uw droom. Een goed advies en de nodige tekeningen en plannen resulteren in een goed resultaat! Indien gewenst geven wij advies ter plaatse om zo uw eigen zelfbouw zwembad project tot een goed einde te brengen?
Wenst u alles zelf te doen of slechts een gedeelte, alles kan bij ons. Wij overlopen samen uw project en u bepaalt zelf wat u zelf wenst uit te voeren. Wij begeleiden u van het uitgraven van de put, het voorbereiden van de bodemplaat, het bouwen van de muren, het plaatsen van de inbouwstukken, plaatsen van de liner tot het installeren van de filterinstallatie met bijhorende pomp, zoutelectrolyse en warmtepompt. Wenst u uw zwembad uit te voeren met betonblokken of met polystyreen blokken? Alles kan bij ons. Voelt u zich niet honderd procent vertrouwd met de pompinstallatie, dan kunnen wij dit gedeelte voor u uitvoeren. Bouw je zwembad zelf met doe het zelf zwembad en uw droom wordt werkelijkheid! Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren aan uw zembad, bespaar je natuurlijk heel wat op uw budget. Klik hier en krijg meer info over zelf zwembad bouwen.

3x6 - PREMIUM - Zelfbouwpakket

Een samengesteld zelfbouwpakket zwembad 3X6 met iets degelijker materiaal zonder technische snufjes.

7.107,02

Afwerking LED

Verwarming

Zet op wensenlijst

Hieronder de beschrijving van een pakket om een zwembad te bouwen van 3mx6m met een diepte van 1,5m. Dit omvat alle nodige onderdelen zoals pomp, filter, inspuiters, bodemput, skimmers, waterbehandeling en reinigers voor uw zwembad.

Hier zit iets betere filter, pomp met variable snelheid (energie efficienter), zoutelectrolyse ipv chloordosering en een robotreiniger in ten opzichte van het Comfort pakket.

Optioneen kan u eveneens nog de warmtepomp alsook de LED verlichting vinden (zie opties hierboven)

Dit is exclusief : Liner, vilt, lamellen afdekking, leidingen en nodige kranen tussen zwembad en pompinstallatie, polystyreen blokken of muurstenen, boordstenen.
 

Zwembad volume  27m3 (3m*6m*1,5m)
Filtering totale volume  4-6 uur
Pompdebiet 4,5-6,75m3/h
Aanzuigleidingen 50mm
Persleidingen 50mm


Inhoud pakket:

Onderdeel Aantal Comfort Premium Deluxe
Pomp 1 PPG pump Deluxe 8 mono PPG pump VS PPG pump Deluxe VS
Filter 1 Acis Side Mount Filter FS8 PPG Side Mount Filter 520  PPG filter Deluxe 20" 
Inspuiter 2 Weltico  Hayward  Hugo Lahme 
Bodemput 1 Weltico   Hayward  Hugo Lahme 
Stofzuigeraansl. 1  Weltico  Hayward  Hugo Lahme 
Skimmers 1  Weltico  Hayward  Hugo Lahme 
Waterbehandeling 1 Watersens Watersens  Aquarite +
Schakelkast 1 Cyrano + 30mAdiff - Mono  Cyrano + 30mAdiff - Mono   Cyrano + 30mAdiff - Mono  
Reiniger 1 Maintenance kit PiranhaX Plus PiranhaX Max
   
optioneel    
Warmtepomp 1 Inverter +  Inverter +   Inverter +  
LED verlichting 2 spots Adagio Pro + standard ring + afstandbediening en trafo   Adagio Pro + standard ring + afstandsbediening en trafo   Adagio Pro + stainless ring + afstandsbedining en trafo


Indien u zelf een combinatie van de verschillende mogelijkheden wenst, gelieve ons te contacteren voor een op maat gemaakte offerte. Wij helpen u graag verder.

3x6 - PREMIUM - Zelfbouwpakket heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
3x6 - PREMIUM - Zelfbouwpakket


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items